۵۲
۷۶
خانــم

مشاهده خون در دهان؟

با سلام من چند ماه اخیر داروی زالربان بدلیل ایجاد لخته خون در ساق پاو ساکسندا بدلیل لاغری مصرف نموده ام در چند نوبت هنگام‌بیدار شدن از خواب خون در روی زبانم مشاهده نموده ام که با بزاق بدون درد و علایمی خارج می شود ممنون میشوم که بفرمایید وحود خون مربوط به مصرف دارو می باشد یا نیاز به بررسی دارد با سپاس

1 پـاسـخ

  • سلام و تبريک نوروز پيروز
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد. ممکنه مربوط به زالربان باشه ولي مشکلي نيست اگر خونريزي واضح داشتيد دارو را قطع کنيد و به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 188 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران