۶۵
۷۵
آقــا

مشگل لاله ی گوش ؟

.سلام .جناب لاله ی گوش پدرم 3 سال دائم زخم میش تا این ک اخیرا شدتش بیشتر شد و یک سری دارو استفاده کرد و تیکه برداری کردن . من رو تشخیص پزشکان دیگ عتماد ندارم . میخواستم شما لطف کنید جواب ازمایش ببینید و عکس و من و راهنمایی کنید .. یک سری میگن غده داره لاله ی گوش .اگ سریع جراحی نش پخش میش .وقت هم خواستم بگیرم تا شهریور وقت نمید خواهشاااا من و راهنمایی کنید یه وقت اورژانسی بدید ممنون میشم

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش ، حلق و بيني و فلوشيپ اتولوژي - نورواتولوژي در تهران