از بین رفتن حس چشایی و بویایی از علائم کرونا میباشد؟

چند روز سردرد و درد در پشت چشم و سینوس هام ،کمی ابریزش بینی در روز اول وگرفتگی بینی و بیحالی شدید داشتم ،خیلی کم گلو درد،کمی سرفه همراه خلط ، دمای بدنم بین 35.5 تا 36.8 متغیر هستش ،در تماس با کارشناس گفتن‌ سرماخوردگی هست و قرص سرماخوردگی و استامینوفن بخورم،استراحت کنم ودر منزل بمونم .الان‌ بعد از 5 روز نسبتا بهترم ولی حس چشایی و بویایی اصلا ندارم ،،، جایی خوندم که علامت کرونای خفیف هستش و باید درمان بشه ،،، نگرانم ،
(نفس تنگی و تب بالا و سرفه خشک اصلا نداشتم)
لطفا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    حس چشايي و بوياي در سرما خوردگي معمولي هم ديده مي شه و اظطراب اون رو تشديد مي کند. در اين شرايط هر علامتي مي تونه مشکوک باشد. نگران نباشيد و فعلا صبر کنيد. 48 ساعت ديگه وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد. نکات بهداشتي را هم به دقت رعايت کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(3)
بازدید : 242 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران