۳۳
۸۰
آقــا

راجع به عمل دوباره زانو و بیرون اوردن پلاتین اشتباه جا گرفته درزانو؟

سلام من دقیق 12ماه پیش تو کرمانشاه تصادف کردم وپس ازاعزام به بیمارستان طالقانی کرمانشاه ب علت شدت جراحت وشکستگی پاازچند قسمت وزانو به تهران انتقال داده شدم ودر انجا پس ازعمل وپلاتین گذاری باتوجه به اینکه 11ماه ازاخرین عملم گذشته اما نه میتونم زانو مو خم وراست کنم ونه اینکه بتونم پامو زمین بذارم وپس از اخرین رادیو گرافی یه متخصص ارتوپد بهم گفتن ک پلاتین داخل زانوم وارد مفصل زانوم شده میخواستم بپرسم که برای عمل مجدد لازم است که پزشکی ک عملم کردن بازم عملم کنه ؟ودوم اینکه ایا اینکه تا این تاریخ که ازعمل اخرم گذشته علت اینکه نمیتونم پامو زمین بذارم این پلاتین که به مفصل زانوم رفته ویا علتش ازشدت شکستگی ونقص عضو واین قبیل مشکلات می باشد ممنون

بازدید : 12 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در یزد