۴۳
۷۸
آقــا

بالا بودن هموگلوبین ۲۰/۰۲ و هماتوکریت۵۸؟

سلام و ادب و سپاس از شما عزیزان
بنده 43 سال دارم و قبلا مشکل خونی نداشتم
یک سال پیش هم ازمایش CBC دادم که جواب خوب بود . اما تو ازمایش چند روز پیش با بالا بودن هموگلوبین و هماتوکریت مواجه شدم . الان کمی بی حال میشم . با توجه به بالا بودن اینها
و مراجعه به متخصص داخلی یک واحد خون از بنده کشیدن تقریبا 250 سی سی و قرص اسپرین دادن که هنوز مصرف نکردم . چون احتمال ازمایش ژنتیکی میدادم .
آیا ازمایش ژنتیکی با مصرف اسپرین به مشکلی نمی‌خورد؟
زمان بعدی که باید خون بدهم کی باشد با توجه به اینکه دیشب 4/6/1400 یک واحد خون دادم

سپاس از پاسخگویی شما که در این شرایط سخت پیگیر حال هموطنان هستید
و اینکه چطور می‌توانم نزدیکترین زمان برای ملاقات با دکتر را داشته باشم

1 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران