تزریق هورمون رشد؟

باسلام خدمت استادگرامی سرکارخانم دکترکریمی خانم دکترعرضم به حضورمابچه مون الان 10سالشه باقد132و وزن 26 ازتاریخ مردادماه 96 ما آمپول سیناتروپین را زیرنظرخانم دکتر ربابه قرقره چی فوق تخصص غدد کودکان شروع کردیم و تا الان ادامه دادیم و پارسال هم یکم آبانماه 98 حضوری خدمت جنابعالی اومدیم گفتید همونی که خانم دکترقرقره چی گفتند ادامه بدید. الان یک آزمایش جدید نوشتند انجام دادیم گفتند دوباره ادامه بدهیم: قبلاً هر شب 24 کلیک تزریق می کردیم از تاریخ 1399/06/20 گفته که 30 کلیک تزریق شود.
میخواستیم اگه لطف کنید آزمایشها رامیفرستیم خدمتتون ببینیم نظرشماچیه؟ آیا می توان تزریق را قطع کرد؟
اسم بچه ماهان نهاری خلیلی

1 پـاسـخ

بازدید : 285 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران