دندان آسیاب ؟

با سلام وقت بخیر دخترم 8سالش هست دندان آسیاب دوم از قسمت بالا سمت راست یک قیمت دندان دراومده یک مقدار زیر لثه هست و این گوشت لثه هنگام غذا خوردن باعث اذیت کودک میشود بفرمائید باید چکار کنیم ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام و سپاس از سوالي که پرسيديد ابتدا بايد توجه داشته باشيد که در کودکان سير طبيعي رويش دندان يک پروسه نسبتا کند هست که دندان آرام آرام به سمت حفره دهان رويش پيدا ميکنه و لثه رو کنار ميزنه تا در جاي طبيعي خودش قرار بگيره اين رويش دندان علايمي همچون تب بيمار و بيقراري و درد رو به همراه داره که ميتونيد با دادن مسکن خوراکي مثل استامينوفن و در شرايط خيلي دردناک ميتونيد از ژل ليدوکائين که در داروخانه ها موجود هست با پنبه به ناحيه دردناک بصورت موضعي استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران