بواسیر شقاق مقعد؟

سلام من 10ساله بواسیر دارم و4ماهه که زایمان کردم وخیلی عود کرده طوری فشارمو میندازه که هرشب زیر سرمم،خون ریزی و بیرون زدگی دارم،جراح هم گفته باید عمل کنی ولی میترسم دوباره برگرده یا با زایمان بعدی برگرده تورو خداراهنماییم کنید دارم میمیرم،یه دکتر خیلی خوب که خانم هم باشه بهم معرفی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام.نگران نباشید.میتوانید به مطب بنده جهت ویریت مراجعه وروشهای درمانی را توضیح داده وعمل مناسبی انجام خواهد شد.دکتر چهرازی

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 818 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران