۱۴
۵۶
آقــا

کک و مک صورت ؟ ؟

سلام خانم دکتر . من پسری 14 ساله هستم که روی صورتم کک و مک دارم و خیلی از این بابت ناراحت هستم ، پدرم دکتر عمومی هستن و بهشون این موضوع رو گفتم و پدر با دستگاه کوتر بخشی از کک و مک های منو سوزاند و الان 6 ماه از اون ماجرا میگذره ، کمی کمرنگ شده ولی کامل از بین نرفته .

میخواستم بدونم میتونم با این شرایط لیزر کنم ؟ پدر میگن که چون هنوز تو سن رشدی باید بزاری این مرحله تموم بشه بعدش لیزر کنی، و اینکه میخواستم بپرسم لیزر ربطی به سن و سال داره ؟ و اگه من صورتمو لیزر کنم جواب میده و کک و مک ها کامل از بین میرن ؟

ممنون میشم جواب بدین

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران