۳۱
۴۶
خانــم

تغییر شکل در اثنی عشر و التهاب معده؟

عرض سلام و ادب
من خانمی هستم 31 ساله که 8 سال از درد معده رنج میبرم در آندوسکپی که یک سال پیش انجام دادم زخم اثنی عشر و التهاب و عفونت شدید معده گزارش شد که
انتی بیوتیک و منتوپرازول و امپرازول کلیدینیوم سی مصرف کردم درد کاهش پیدا کرد اما هنوز بعضی وقتا درد شدیدی احساس میکنم اما نسبت به قبل قابل تحمل هست دوباره دکتر پیشنهاد آندوسکپی دادن و انجام دادم عکسش رو براتوم میفرستم لطفا نظرتون رو بگید در ضمن بعضی وقتا احساس تیر کشیدن در قسمت روده ها دارم که تا پشت احساسش میکنم
باهمه این اوصاف آیا من برای روزه گرفتن مشکلی ندارم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران