۱۹
۵۴
خانــم

ایابعداز۱۲،۱۳ماه‌مشخص‌می‌شود‌که‌پرده‌بکارت‌چه‌زمانی‌‌پاره‌شده؟؟

سلام‌خانوم‌دکترکمکم‌کنین‌تروخدا من‌یکسالو‌دوماهه‌عقدکردم‌به‌خواست‌شوهرم‌باهم‌رابطه‌داشتیم‌‌وبعدازرابطه‌من‌داخل‌دستشویی‌رفتم‌ودوتالکه‌خون‌دیدم‌که‌خشک‌شده‌بود‌اول‌،به‌همسرم‌نشون‌دادم‌اما‌باورنکرد‌گف‌این‌خوناخونه‌‌پریودیته‌وازقلبه‌ولی‌بعدبهش‌گفتم‌متقاعدشد‌تا‌اینکه‌ماباهم‌بعدهابازم‌رابطه‌داشتیم‌،الان‌مدتیه‌سردشده‌وبهم‌میگه‌تودخترنبودی‌بااینکه‌من‌قبلش‌نه‌خودارضایی‌داشتم‌نه‌رابطه‌‌اماباورنمیکنه‌‌چیکارکنم؟پیش‌شمابیام‌معاینه‌بشم‌شما‌میتونین‌کمکم‌کنین؟
تروخدازندگیم‌داره‌میپاشه‌اخه‌مگ‌چ‌گناهی‌کردم

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران