۶۳
۵۸
خانــم

صدای تق تق پشت سرهم، یک زانو زمان راه رفتن؟

سلام اقای دکتر
ممنون که وقت میزارید و راهنمایی میکنید
پدرم 63 سالشون هست و حدود دو هفته هست زمان راه رفتن یکی از زانوهاشون تق تق صدا میده‌ این صدا محدود به زمانی که شروع به راه رفتن‌میکنن نیست بلکه در کل مسیری که راه میرن زانو پشت هم تق تق صدا میده.طوری که ما هم میشنویم.
وزنشون اصلااااا زیاد نیست که بگیم فشار به زانو بوده.پیاده روی زیاد میکنن.کوه نوردی هم ماهی دو بار تقریبا یا بیشتر میرفتن و البته کوهنوردی صحیح.ورزش و نرمش هم میکنن.
حالا غیر صدا میگن پشت زانو به طرف کناره ها گویی کمی درد دارن نه درد زیاد و اذیت کننده.و تاکید کنم خود زانو و کشکک و حلو زانو درد ندارن التهاب هم کلا ندارن.اون قسمت کناره پشت زانو نمیدونم تاندون هست چی اونجا کمی درد و کلا یه جوریه میگن نه درد زیاد و اذیت کننده.
اقای دکتر دو هفته هست این وضعیت ایا لزوم داره هرچه زودتر برن عکسبرداری و معاینه بهخاطر کرونا عرض میکنم تاکی میشه با این صدا سر کنن و بدونن اسیب جدی وهرد نمیشه؟؟؟
اقای دکتر چون درد زانو و جلو زانو وکشکک ندارن میشه خیال راحت بود که این صدا ناشی از ساییدگی غضروف و اغاز ارتروز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمال اره با توجه به جای درد کشیدگی تاندون و رباط باشه علت این صدا؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید علت چیه و چه جور جلوی صدای تق تق رو گرفت؟؟
اینم خدمتون عرض کنم صدا دقیقا تق تق هست نه صدای خردشدگی و....
سپاسگزار
سلامت باشید

2 پـاسـخ

بازدید : 255 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران