یک سال
۱۵
آقــا

تب همراه با پرش دست و پای نوزاد یکساله به بالا در زمان خواب؟

باسلام و عرض ادب
پسری دارم یازده ماهگی را تمام کرده و وارد یک سالگی شده. از همه نظر چه در بدو تولد و چه تاکنون، سالم بوده است. متاسفانه در اوایل یازده ماهگی و نیز در اوایل یک سالگی، دچار تب شده و بسختی به خواب میرفت و در زمان خواب، چندین پرش دست و پا به بالا داشته به نحوی که موجب بیدار شدن وی شد. به شدت بیقراری میکرد.
علت و درمان این چیست؟
پسر خواهرم تشنجی بود که این بیماری را از مادرشوهر خواهرم به ارث برده. یعنی سابقه تشنج در خاندان ما وجود ندارد.
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران