هپاتیت B دارم، آیا می توانم برای رفع جوش های بدنم دارو مصرف کنم؟

سلام وقتتون به خیر من 18 سالمه و یک ساله که فهمیدم هپاتیت B دارم قبل از این که مطلع بشم برای درمان جوش هام که هم روی صورتمه هم روی کتف ، شانه ،کمر ، سینه و بازوهام به دکتر مراجعه کردم حدود دو ماه از قرص ها و پماد هایی که دکترم داده بودن استفاده کردم و وقتی درمان رو قطع کردم بازم جوش هام شروع شدن .دیگه هم میترسم که قرص مصرف کنم چون ممکنه برای کبدم مضر باشه خواهش میکنم راهنماییم کنید .ممنون.

بازدید : 449 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران