سرطان رحم؟

باعرض سلام،تست پاپ اسمیر و زگیل تناسلی رافقط درموردزنانی که بکارتشان کامل برداشته شده انجام می دهند؟اگر فردی بخواهد ازسلامتی رحم خود مطمئن شودبایدچیکارکند؟ آزمایش خاصی بایدانجام بدهم ؟هرجامی روم می گویدبرایت انجامش نمی دهیم چون بکارت به طورکامل پاره نشده ؛مانده ام چیکارکنم؟حتی ازترشحاتم هم نمونه برداری نمی کنن؛ترشحاتی که از واژنم خارج می شود سفیدرنگ مثل خود شیراست،نگرانم،خیلی وقت است که این ترشحات رادارم لباس زیرم مدام کثیف می شود چندین بار بایدعوضش کنم،هنوز راه چاره ای پیدانکردم؟شمامیتوانیدمرا راهنمایی کنید؟ بی صبرانه منتظرم

1 پـاسـخ

  • سلام
    طي مراحل قانوني با وسايل ظريف بدون آسيب به بکارت از ترشحات واژن نمونه ارسال ميگردد. ترشحات واژن الزاما به معني عفنونت نميباشد. جهت تشخيص صحيح و درمان مناسب به پزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 377 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران