علت بوی بد دهان کودک؟

دختر بچه 3 ساله ای دارم هنگام بیدار شدن از خواب به خصوص صبح ها از دهانش بوی بدی استشمام می شود . آیا این مربوط به دندان های وی می باشد یا مشکل خاصی در معده اش می باشد . مضاف بر اینکه این دختر بچه علاوه بر غذاهایی که با ما می خورد به پسته علاقه خاصی دارد .

1 پـاسـخ

  • با سلام،مشکلات معده و کبد و حتي کليه مي توانند بوهاي خاصي در محيط دهان ايجاد کنند.لذا علاوه بر رعايت موارد بهداشت دهان و دندان،ويزيت توسط پزشک مربوطه به رفع مشکل شما کمک خواهد کرد.موفق باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 448 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک اطفال و کودکان در تهران