کاهش هموگلبین خون بستری و واجد شرایط دریافت 2 کیسه خون گردید سپس پس از انجام کولونسکوپی متوجه تومور بدخیم در انتهای روده گردید؟

سلام : آقای دکتر پدر من غلامعباس شهرخی در آذر ماه در بیمارستان شریعتی به علت کاهش هموگلبین خون بستری و واجد شرایط دریافت 2 کیسه خون گردید سپس پس از انجام کولونسکوپی متوجه تومور بدخیم در انتهای روده گردید که دکتر انوشیروان ما رو به شما ارجاع دادن و شما پس از رویت پرونده ما را به کلینیک روشنا و دکتر مولانا برای انجام پروسه درمانی معرفی نمودید . که منجر به 28 جلسه رادیو تراپی و شیمی درمانی گردید .در مورخ 4 بهمن 28 جلسه تمام و امروز دکتر مولانا برای ما نامه نوشتند و ما را به شما مجددا ارجاع دادند. آیا با پدرم به شما مراجعه نمائیم یا من حضوری خدمت برسم مدارک را بیاورم و بعد از انجام دستورات آتی با پدرم مراجعه نمایم . سپاس گزارم

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران