آبسه دندان؟

سلام
من نزدیک یک ماهه دندونم ابسه کرد هی ورمش کم میشه دوبار ورم میکنه بخاطر شرایط کرونا از رفتن به دندون پزشکی امتناع کردم برای از بین رفتن عفونتش باید چیکار کنم

4 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير🌹به يک مطب شخصي مطمئن که اصول بهداشت و پيشگيري از کرونا رو رعايت ميکنه در اسرع وقت مراجعه بفرمايين. اين عفونت ممکن است به مرحله اي برسد که دندان کشيدني شود.داروها فقط تسکين دهنده هستند،دندان بايد هرچه زودتر درمان شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام وقت بخير🌹به يک مطب شخصي مطمئن که اصول بهداشت و پيشگيري از کرونا رو رعايت ميکنه در اسرع وقت مراجعه بفرمايين. اين عفونت ممکن است به مرحله اي برسد که دندان کشيدني شود.داروها فقط تسکين دهنده هستند،دندان بايد هرچه زودتر درمان شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران