۱۵
.۵۰
خانــم

انحراف چشم ؟

با سلام و عرض ادب. ببخشید دخترم بعلت انحراف جراحی شد ومتاسفانه حرکت یه چشم او محدود شده و کامل حرکت نمیکند کارخیلی نگران کننده و ازار دهنده است از شما راهنمایی میخوام آیا درمان میشود عمل ناموفقی بوده؟ . با تشکر

4 پـاسـخ

  • با سلام
    متاسفانه امکان بررسي موفقيت يا عدم موفقيت درمان بدون معاينه وجود ندارد.لطفا به جراح چشم پزشک خود مراجعه نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • جراحي هاي انحراف چشم براي برگرداندن ديد دو چشمي انجام شده و تلاش در زمينه كاهش انحراف در نگاه مستقيم است
    محدوديت حركات چشم در موارد درگيري تعداد زياد عضلات چشم و يا ميزان انحراف زياد بعد از جراحي شايع است ونياز بع درمان ندارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    جراحي انحرافات چشمي معولا بايستي 2 يا 3 بار انجام شود تا کاملا بهبودي حاصل بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 416 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران