۲۱
۵۵
خانــم

کیست مغزی ، میگرن چشمی سردرد شدید؟

سلام
شبتون بخیر
من حدود یک سال پیش با علائمی:دوبینی، تاری دید، سرگیجه ،سردرد به دکتر مراجعه کردم و بعد از انجام ام ار ای تشخیص کیست اراکنویید در سمت چپ سرو میگرن چشمی دادن و گفتن کیست مادرزادی نبوده و در اثر ضربه ایجاد شده اما نیاز به تخلیه نداره با مصرف داروها حالم بهتر شد تا اینکه داروهام بهمن ماه سال گذشته تموم شد و الان دو ماهی هست که گاها سردردهای شدید و درسمت چپ دارم و دوبینی هم برگشته مثه قبل اطرافم رو حالت سایه وار و دوتایی میبینم و این مشکل وقتی تو خیابون اتفاق بیفته خیلی منو اذیت می‌کنه می‌تونه به قیمت جونم تموم شه، سرگیجه هام هم برگشته
برگشت این علایم می‌تونه ناشی از بزرگ شدن کیست باشه؟ یا علت دیگه ای داره؟ آیا نیاز به ام آرای مجدد هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران