۷
۲۵
آقــا

خارش های پوستی ؟

سلام وقتتون بخیر.پسر7سالم 4،5روز هست که جوش های قرمز خارش دار در بدنش هست بردیم دکتر گفت به احتمال زیاد آبله مرغان هست و شربت هیدروکسیزین و قرص استامینوفن داد و پماد کالامین ولی اصلا خارشش کم نشد.چشماش قرمز شده ،تب ولرز مکرر داره وجوش هاش هرروز زیاد تر میشن در صورت ،گردن،کمر وشکمش بیشتراز بقیه جاهاست.در لثه و زیر زبان هم برجستگی های سفید زده.
میخواستم بدونم احتمال داره سرخک یا سرخجه باشه؟ و درباره راه های کاهش خارش راهنمایی کنید ممنون میشم♡

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران