درباره جوش صورت؟

با سلام و خسته نباشید ... سرکار خانوم دکتر خلیلی بنده 33 سالمه و صورتم مخصوصا روی گونه هام دائم ملتهب میشه به دکتر نخعی مراجعه کردم و یه مقدار هم جوش میزنه و در قسمت فکم بیشتر هست ایشون برام قرص و پماد تجویز کردن که زیاد نتیجه نگرفتم البته یه دوره رفتم و در قسمت نظرات اسم شما رو دیدم و تعریف و تمجید دوستان حال چطور میتونم خدمت برسم و ایا برطرف میشه مشکلم دکتر نخعی بهم کترل رو داد ... ممنونم از پاسخ شما

1 پـاسـخ

  • با سلام.........به علت زمان محدود حضور دکتر خلیلی در ایران سالهاست که ویزیت های درمانی در مطب توسط متخصصان دیگر انجام می شود.....ابتدا اینکه درمان های پوست به ویژه درمان های جوش فوری و کوتاه مدت نیستند اقای دکتر نخعی از پزشکان متخصص پوست حاذق و با تجربه هستند..... مشکلات التهاب و جوش امکان داره بهم مربوط نباشند.که تشخیص پزشک در معاینه اهمیت بسیاری دارد........کرم کترل یک لایه بردار قوی است و حتما در زمان مصرف به ویژه در تابستان بسیار با احتیاط و طبق توصیه پزشک تان مصرف کنید...........مشاوران مطب دکتر خلیلی.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 463 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران