۳۱
۵۶
خانــم

کیست دارم،۴ماه در حال اقدام بارداریم،الان ماه پنجمروز ۱۲پریودیمو خونریزی بصورت کم ادامه دارد چه کنم؟

سلام،31سالمه لاغراندام، وسه ساله ازدواج کردم بچه ندارم،4ماه اقدام به بارداری کردم که کیست داشتم که با وجود مصرف 6ماه قرص جلوگیری سایزش تغییر نکرد واذیت نبودم ک دکترم گفت قطع کنم قرص رو و باردار شم.پریودی من بصورت 3روز لک و 7روز پریود و کلا ده روز است.ماه پیش 12روز شدو این ماه روز 12است و هنوز مقادیر کم خون رو دارم(تا 6روز لک داشتم و بعدش خونریزی کم و دوروز خونریزی معمول و داشتم لک میدیم ک تموم ش ک الان باز خون دیدم) چکار کنم تو این شرایط برم سونو گرافی؟روز 7پریودی بی بی چک گذاشتم چون لکه بینی بود اما منفی بود.

بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران