سنگینی سر و ایسکمیک مغزی؟

با سلام
مادرم با مشکل سنگینی سر و گاهی درد در ناحیه سمت راست سر مواجه است و به همین دلیل با نظر متخصص مغز و اعصاب در همدان MRI انجام دادیم که نتیجه ام ار ای به صورت عکس خدمت شما ارسال کردم. دکتر ایشان در نهایت قرص اسپرین 80 و اسویکس تجویز کردند. با اینکه ده روز از شروع قرص ها میگذرد ولی سنگینی سر برطرف نشده.با مصرف قرص های فشار والزومیکس و متورال 50 هم فشار ایشان 12 - 7 است ( پیش از این به 19 هم رسید. )
لطفا بفرمایید مقدار ایسکمیک ذکر شده در ام ار ای چقدر خطرناک است و آیا قابل درمان است ؟ چگونه ؟ و اینکه سنگینی سر و خارش سر که در این ناحیه دارند قابل درمان است ؟ چگونه ؟ خواهشمندم نظر خود را در مورد نتیجه ام ار ای بفرمایید.

با سپاس فراوان از شما

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران