من هر مدت یه بار صدا ها رو خیلی ترسناک میشنوم؟

من یه مدت زیادی گاهی مثلا تو اتاقم نشستم با صداهای طبیعی دورم
یهو اون صداهای طبیعی باعث دلهره ام میشن و تپش قلب میگیرم انگار اون صدا با تند ترین و خشن ترین حالت ممکن تو مغزم
حتی اگه اون صدا صدای نفس کشیدن خودمم باشه هم همین حس ها بهم دست میده ( اون لحظه دلم میخواد تو ساکت ترین حالت ممکن باشه تا کمتر بترسم یه مقدار ترس ریز هست حتی اگه سکوت باشه ولی صدا باشه که دیگه بیشتر میشه)
خیلی یهویی هرچند وقت یه بار اینطوری میشم 2 3 دقیقه اونطوری هستم بعد خودشم خوب میشه ( خودم قشنگ میفهمم حس میکنم حینی که اینطوری میشم و وقتی تموم میشه هم بازم میفهمم که اره تموم شد بدنم به حالت طبیعی برگشت)

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس و روان درمانگر باليني در تهران