میخواستم ببینم به چه پزشکی مراجعه کنم بهتره باوجود دوباره مراجعه ونگرفتن نتیجه؟

سلام خسته نباشین من حدودیک ماه پیش بامشکل تپش پشت سروکمروحالت تهوبه دکتر مراجه کردم برام سروم وویتامین ب6 واستامینوفن دادتادوروزخوب بودم بعد دوباره باتپش شدیدتر شد ودوباره به دکتر مراجه کردم بهم آمپول میگرن وحالت تهوع وقرص تپش قلب دادبعد از زدن آمپول میگرن تب لرز شدید درحدمرگ بهم دست دادطوری که علاوه برتب ولرزشی که داشتم تمام عضلات بدنم دردمیکردن سوزن سوزن میشدمتاسفانه دیگه توان دکتر رفتنم نداشتم با قرص خواب به زور به حالت خواب بیداری تا چند ساعت تحمل کردم تا کمی آرم شد اما ازبین نرفت تا چند روز از قرصا استفاده کردم امامتاسفانه هیچ فرقی نکردخودگفتم احتمالا عفونت تا یک مدت از آموکسی سیلین وتب بر استفاده کردم وقرص خواب چون اصلا خوابم نمیبرد تا یک هفته حالم بهتر شد بعد کم کم قرص رو قطع کردم تادوروز خوب بودم بد دوباره همون علا ئم تپش پشت سر اما نه شدیدبدن درد درد عضلات بسیار شدیدحالت تهوع بی خوابی شروع شد نمیدونم چکارکنم چندسال هست تیروئید کم کار مشکل رفلکس معده وآلرژی دارم نمیدنم به اینا ربط داره اما تا به الان ی همچین چیزی رو تجربه نکردم ممنون میشم کمکم کنید

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران