فیبروز ریه ؟

سلام .پدر بنده مشکل فیبروز ریه دارن .آیا درمانی برای فیبروز وجود دارد .؟ آیا با سلول درمانی امکان درمان وجود دارد ؟. سلول درمانی یا هر درمانی برای فیبروز توسط شما انجام میشود . ؟
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام هنگامي که بافت زخمي در ريه‌ها شکل مي‌گيرد، نمي‌توان آن را معکوس کرد، بنابراين هيچ درماني براي فيبروز موجود، هر علتي که داشته باشد، وجود ندارد. هدف اصلي در مواجهه با بيماري فيبروز ريوي کاهش سرعت پيشرفت بيماري، کاهش علايم بيمار و بهبود کيفيت زندگي در مبتلايان مي‌باشد. روش‌هاي درماني فعلي صرفاً نقش حمايتي داشته و بيشتر به صورت ترکيبي براي بيماران تجويز مي‌شوند. اين درمان ها عبارتند از: دارويي، توانبخشي ريوي، پيوند ريه و اکسيژن درماني.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران