۲۸
۶۸
آقــا

نفس تنگی؟

سلام آقای دکتر . من حدود سه هفته ای هست نفس تنگی دارم . اما حدود دوسه روزی میشه احساس سوزش و گرمی در قفسه سینه سمت چپ دارم .موقع تنفس احساس میکنم اکسیژن کامل وارد ریه هام نمیشه. و آب دهانم سریعا خشک میشه. و تعداد خمیازه هام زیاد شده. با توجه به اینکه سه هفته میشه این حالت ادامه داره و با توجه به این شرایط به پزشک مراجعه کنم ؟
و یا قرص یا دارویی هست بتونم استفاده کنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام و تبريک نوروز پيروز
    به نظر من مشکل خاصي نداريد نگران نباشيد بيشتر اظطراب است اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. مصرف دارو هم لازم نيست. در صورت امکان اصلا از وايتکس تا پايان بارداري استفاده نکنيد هر سوالي بود در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 163 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران