متورم بودن غده لنفاوی در گردن؟

سلام
الان دو ساله که سمت چپ گردنم یک غده لنفاوی دارم که چند وقت پیش سونو گرافی دادم نوشته لنفنود با نمای طبیعی و اندازه حداکثر 5 میلی متر و لنفادونوپاتی پاتولوژیک در گردن مشاهده نشد (البته گاهی وقتا هم با دست احساس میکنم اندازه اون لنفنود از 5 میلی متر کمتر میشه یعنی کوچیک بزرگ میشه ولی از اون 5 میلی متر بزرگتر نمیشه )و ازمایش cbc دادم اندازهwbc خونم 8/5 بود دکتر گفت نرماله عکس هاشونو براتون ارسال کردم
هیچ علایم مثل تب و کاهش اشتها و کاهش وزن و ..ندارم دکتر عزیز من دارم روانی میشم واقعا به قسمت های دیگه گردنم ک دست میزنم یهو یه چیزای ریز ریزی میاد زیر دستم در حدیکی دو میلمتر گاهی ام نمیاد با اینکه سونو گرافی ام دادم ولی دارم دیونه میشم در روز 1000 بار به همه گردنم دست میزنم و اون چیزای ریزو گاهی احساس میکنم بخدا دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم از استرس همش فک میکنم نکنه سرطانه نکنه بیماری عفونی خطرناکیه شب و روزم بهم ریخته تمام 2 ساله استرس دارم در فاصله 1 ماه 2 بار سونوگرافی دادم از گردنم هر بارشم دکتر همین متنو برام نوشت و گفت مهم نیست
3 سالم هست که درگیر شپش سر هستم و شدتش تو سرم خیلی زیاد هر کاری میکنم از بین نمیرن یه تایم کوتاه میرن دوباره میان گاهی سرم زخم میشه ازشون بخدا افسرده شدم میشه لطفا راهنمایم کنید

بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران