اختلال جنسی میکروپنیس؟

سلام خدمت اقای دکتر بنده درنوزادی دچار اختلال هورمونی شدم اما تا 22سالگی بی خبر بودم کوچکی الت تناسلیم باعث شد که فکر درمان باشم من به خاطر این موضوع دچار افسردگی و یس ناامیدی بسیاری شده ام هر زمان به دکتر مراجعه میکردم درمان نشدم من درسن 33سالگی التم درحالت عادی 3سانت و درحالت نغوظ 7سانت است وضعیت روحیم خیلی بده و تنها ارزوم اینه درمان بشم مث بقیه ادمها زندگی کنم بنده دچارمیکروپنس و شلی واریکسل و زود انزالی شدید هستم ایا میتونم امید داشته باشم که درمان بشم یا خیر لطفا جواب بدین اقای دکتر مچکرم

بازدید : 82 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران