۱۸
۴۰
خانــم

درد قلبی؟

گاهی اوقات درد قلبی دارم و قرص پروپرانولول 20 مصرف میکنم، دردش زمان خاص نداره بعضی وقتا منشا عصبی داره یوقتام تو اوج حال خوب یهو اینجورمیشه با ی ضعف خیلی بد بیشتر بی دلیل اوایل یا اواسط شب هست و دردش میزنه به دست چپم همچنین عدم تعادل و هماهنگی بدن، سرگیجه و خستگی شدید رو باعث میشه خصوصا خستگی شدید رو دارم نوار و آزمایش دادم 2 سال پیش گفتن چیزی نیست جز اینکه تپشش زیاده که گفتن از فشار عصبیه
آیا مشکل جدی دارم؟ نظرشما راجب این علائم چیه؟ فقط فشار عصبیه؟ ممنون میشم جواب بدید

1 پـاسـخ

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران