۲۰
۶۵
خانــم

آیا من به پانیک مبتلا شدم ؟؟

سلام و عرض خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم
اولا من کلا از کودکی بچه پراسترس بودم
بعد اینکه الان باتوجه به اینکه بیست سالمه و پارسال ازدواج کردم بعد از ازدواج استرسم بیشتر شد و بهم فشار عصبی وارد شد
طی دوماه اخیر چند بار حملات وحشتناک عصبی داشتم دوبار به حدی حالم بد شد که به بخش اورژانس منتقل شدم درد قلب سرگیجه تهوع شدید و عرق گرم و حس اینکه میخوام الان بمیرم
ولی نوار قلبم خوب بود و دکتر گفت اینا حملات عصبیه
حالا من سوالم اینکه من پانیک گرفتم؟ ضمنا دکتر گفت ده روز پروپرانول و کلردیازپوکساید بخورم ولی بهتر نشدم تو خواب به یکباره از خواب میپرم و فک میکنم دارم میمیرم
و آیا باید برم دکتر مغز و اعصاب یانه اصلا نمیدونم چیکارکنم
ممنون میشم راهنماییم کنین

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران