۲۶
۷۱
آقــا

جلوگیری از کبد چرب درجه3؟

سلام. من1سال پیش رفتم دکتر بهم گفتن کبد چرب درجه 3 دارم بعد از اون ب دلایل مالی نتونستم برم دکتر و ازمایشاتو انجام بدم . لطفا بگید برای جلوگیری از کبد چرب چیکار کنم از همه لحاظ راهنمایی کنید با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

  • شما کبد چرب گريد3 داشته ايد. بحث جلوگيري مربوط به افرادي است که کبد چرب ندارند و نميخواهند به کبد چرب مبتلا شوند.
    شما که به کبد چرب مبتلا هستيد بايد درمان شويد( نه پيشگيري) و به دليل بالا بودن درجه بيماري بهتر است به پزشک مراجعه کنيد. از مصرف زياد چربي و غلات پرهيز کنيد. ورزش کنيد. وزن خود را در محدوده نرمال نسبت به قد حفظ کنيد و به پزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 529 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران