پرکاری تیروئید در مرحله طوفان تیروئید ؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
همسر من از شهریور ماه دچار ی سری علائم شدند نظیر فلج عضلانی دو سه ساعته و فشار خون های 150/90و تاکی کاردی بالای 140 توسط فوق غدد شهرستان مون ویزیت شدند و طی دو دوره درمان با متی مازول روزانه 6 عدد همچنان تاکی کارد و ضعف عضلانی شدید و بی قراری شدید و آزمایشات مختل دارند طبق نظر فوق غدد نیاز به ید درمانی می باشد خواستم کمکم کنید
Tsh:0.05
بعد دوماه درمان tsh:0.01
متاسفانه نوبت دهی هم که خیلی دیر برای ویزیتتون انجام میشه ممنون میشم راهنماییم کنید .

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد، رشد و متابوليسم در بیرجند