۲۲
۷۵
آقــا

عمل سمپاتکتومی ؟

سلام جناب آقا دکتر‌من میخوام عمل سمپاتکتومی برای درمان تعریق دست وزیر بغل وپاهای من ببخشید من شنیدم که جدیداً این‌ عمل خیلی آسان وبا راحت انجام میشود ودر طی 40 دقیقه انجام میشه 20 دقیقه برای سمت راست بدن و20 دقیقه برای سمت چب بدن اگه لطف میکنید بمن بگید که چقد هزینه داره واگه به این آسانی هست یا نه خیلی زود میخوام این‌ عمل کنم چون خیلی دارم اذیت میشم من بوتاکس زدم اما بعد از سه ماه اثرش تموم شد وباز تعریق میکنم خیلی زیاد یعنی دستم اصلا کلا خیس میشه

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين ( اندوسکوپيک ) لاپاراسکوپي پيشرفته و جراح چاقي در تهران