معاینات قبل از استخدام؟

اقای دكتر سلام
اینجانب مدیر مجتمع صنعتی جوان زاد واقع در بلوار ازادگان شهریار خیابان بوستان چهارم میباشم در ارتباط با معرفی پرسنل این مجموعه جهت معاینات قبل از استخدام و دوره ای چگونه میتوانیم از كمك شما بهرمند شویم خوشحال خواهم شد اگر بتوانم دقایقی تلفنی با شما صحبت و هماهنگی لازم را انجام دهم چون شماره ای از جنابعالی ندارم بسیار ممنون میشم اگر لطف كرده و با من تماس بگیرید

با سپاس فراوان علی كاظمی مدیر عامل و رئیس هیات مدیره مجتمع صنعتی جوان زاد

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب کار در تهران