عدم استفاده از لبنیات توسط دختر 4 سال و 4 ماهه ام و عواقب ناشی از آن ؟

با سلام و خسته نباشید من دختر 4 سال و 4 ماهه دارم که باوزن 2200 و قد 46 متولد شد و الان وزنش حدود 15 کیلو و 500 گرم و قدش حدود 101 سانتی متر هست و اصلا لبنیات ( شیر ماست پنیر کشک دوغ ) نمیخوره ولی غذا و میوه خوب میخوره دریک ماه هفته ای 2 روز بهش شربت ostocare میدم و ماه بعد هر روز روزی 5 سی سی زینک میدم ولی خیلی نگران قدش هستم پدرش قدش 170 و من 160 هستم میترسم رشد قدی خوبی به واسطه لبنیات نخوردنش نداشته باشه لطفا راهنمایی بفرمایید .

1 پـاسـخ

بازدید : 136 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران