۵۱
۶۹
خانــم

درباره نتیجه عمل واژینوپلاستی وتزریق همزمان چربی به واژن؟

باسلام مجدد
آخه خانم دکترمن 25سال پیش همین عمل تنگی راانجام داده بودم خیلی هم راضی بودم مخصوصا دو سه سال اولش اصلا عین دختر باکره شده بودم والا مشکل زیادی نداشتم واسه تزریق چربی رفته بودم که دکترم اصرارداشت که همزمان عمل تنگی هم واسم انجام بدن
منم به خاطرخاطره ی خوبی که ازلذت عمل سابقم داشتم قبول کردم والا همین اندازه که مثلا تنگم کرده خودم تنگ بودم خواستم تنگ تربشه که نتیجه دلخواهم اصلا نشده حتی گشادتر کرده بنظرتون چکارکنم اعصابم خیلی خورده ممکنه ازدکترم بخوام دوباره تنگم کنن آیا مشکلی وعوارضی پیش نمیاد واسم با تشکرفراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران