۱۹
۴۵
آقــا

اختلال درشبکه ؟

سلام من دختر 19 سال سن دارم مشکل چشمام تار می بینم که از همان 6 سالگی این مشکل دارم واز همان سال به پزشک مراجعه کردم وعینک برام تشخیص داد خوب شدن ولی بعد یک ماه بازهم تار می بینم واز عینک سردرد می گیرم دوبار به دکترم رفتم معاینم کرد وهمان نمره چشمام که هیچی تغیری نکرده وباهمان عینک ماندم خلاصه تا به شیش پزشک مراجعه داشتم فقط عینک برام می نویسن هر عینکی که برام تجویز میدن یک ماه اول خوب بعد تاری وسردرد شروع میشه بعد به درمانگاه بیمارستان امام خمینی اهواز مراجعه کردم وکلی عکس وفلانی انجام دادم وباز هم من فرستان بیش عینک ساز تاخر دیگه خسته شدم بعد 5 سال به هیچ دکتری نرفتم ولی امسال دیدم خیلی ضعیف شده رفتم پیش دکتر علی رحمانی شاد تواهواز نمره چشمام گرفت ودو نمونه عکس برام نوشت رفتم عکسارو گرفتم ودادم به دکتر گفت شبکه چشمات مادر زادیه وهیچ درمانی نداره می توانم برات لیزرش کنم که یکم خوب میشن اقای دکتر شبکه چشماش درمانه دیگری نداره عکس دارم اگه خواستی برات می فرستم که شما به عکسا نگاهی بکنی که شاید نتیجه بهتر از اهواز برام پیدا کنی
لطفا هرچه سریعتر به من اطلاع بدید ممنون وسپاسگذارم منصوری از اهواز

بازدید : 38 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه و ليزر در تهران