۱۷
۵۹
آقــا

درد قفسه سینه؟

سلام خسته نباشید
پسری 17 ساله هستم حدود 6 7 ماهی هست که روی قفسه سینه ام احساس فشار زیاد میکنم طوری که انگار رو به داخل میره و حس میکنم میخواد بشکنه و یکمی هم احساس تنگی نفس دارم
و در بازوی چپم هم احساس فشار میکنم هفته گذشته پیش متخصص اعصاب و روان رفتم و بخاطر مشکل وسواس و اضطراب علاوه بر قرص سرترالین و هالوپریدول نیم قرص‌ گاباپنتین 100 هم وقتی این قضیه رو بهش گفتم برام نوشت البته فعلا یک روزه ازش استفاده میکنم خواستم ازتون بپرسم که آیا قرص گاباپنتین که برام نوشتن در‌ مورد این موضوع مؤثره و دوما درد قفسه سینه ام علتش اضطراب و استرس زیاده یا ممکنه چیز دیگه ای باشه؟
و سؤال دیگه اینکه قرص هالوپریدول و گاباپنتین با هم تداخل دارویی ندارن؟

1 پـاسـخ

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران