عفونت ریشه دندان عصب کشی شده؟

باسلام و خسته نباشید خدمت شما.من الان دو ماهی میشه ک دندون نیشمو عصب کشی کردم.خیلی عفونت داشت بعد بیست روز پر کردم.اما بازم لثم عفونت میکنه و دندونم درد داره.دکتری ک عصب کشی کرد میگن باید کشیده بشه.راه حل دیگه ای وجود داره ک نکشم؟باتشکر

2 پـاسـخ

  • با سلام دوست عزيز ممكنه دندان شما با درمان ريشه مجدد بهبود پيدا كنه و نيازي به كشيدن نباشه ولي حتما بايد راديوگرافي دندان تهيه بشه و معاينه انجام بگيره تا پاسخ دقيق داده بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • دوست عزيز كيس به كيس طرح درمان ها با هم متفاوت است ولي به طور كلي دنداني كه درمان ريشه شده به چند علت ممكن است مجدد مشكل پيدا كند :
    1- احتمال دارد درمان ريشه قبلي كامل نبوده و نياز به درمان مجدد باشد
    2- احتمال دارد دندان شكسته باشد
    3- احتمال دارد عليرغم درمان ريشه مناسب مجددا پوسيده باشد
    4- احتمال دارد عفونت اوليه مقاوم بوده و پس از درمان بهبود نيافته است
      علت هر يك از موارد كه باشد بسته به شدت مشكل و احتمال پاسخ مناسب به درمان مجدد متخصص درمان ريشه تصميم مي گيرد كه آيا بايد درمان ريشه مجدد انجام شود يا بهتر است دندان كشيده شود .

    ❗️توجه كنيد كه در مواردي كه دندان نياز به درمان مجدد پيدا ميكند و عفونت وسيع باشد احتمال پاسخ به درمان مجدد ريشه كاهش خواهد يافت

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 237 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص درمان ريشه دندان در تهران