سنگ کلیه؟

باسلام
من حدود یک ماه پیش با تب و لرز شدید به بیمارستان مراجعه کردم و متوجه شدم علت تب، عفونت شدید مجاری ادراری و سنگ کلیه است. یازده روز در بیمارستان عرفان نیایش بستری بودم تا علت بیماری تشخیص داده شد و عفونت مهار شد.
در نهایت اندازه سنگ کلیه از طریق اسکن 17 میلیمتر نشان داده شد. بنظر شما بهترین راه درمان چیست؟
آیا سنگ شکن در وهله اول می تواند مؤثر باشد یا pcnl را پیشنهاد می کنید؟ و اینکه شما در کدام بیمارستان ها فعالیت دارید؟(لازم به ذکر است مدارک پزشکی را هنوز از بیمارستان تحویل نگرفتم . در صورت صلاحدید شما و در صورتیکه گزارش اسکن موجود باشد، آن را برایتان ارسال خواهم کرد یا اگر لازم باشد، حضوری خدمت برسم.) سپاسگزارم

1 پـاسـخ

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در بندر ترکمن