۴۳
۷۶
خانــم

دیسگ گردن؟

سلام آقای دکتر من از سرپلذهاب تماس میگیرم ب سفارش یکی از بستگان که معرفی کردن
ی مریض داریم که دیسک گردن داره چند تا متخصص جراحی مراجعه کردیم که همشون گفتن ده تا بیست روز گردنبند ببنده و دارو مصرف کنه اگه درد کم نشد و بهبود حاصل نشد وقت عمل بگیرین تا عمل جراحی انجام بدیم
ب گفته پزشکان دیسک چهار و پنجش زده بیرون ولی میگن دردش بخاطر پارگی دیسک شماره هفت هست که اگه با استراحت خوب نشه بعدا جراحی انجام بدن
بزرگواری بفرمایید ما مسیرمون خیلی دوره آیا با ارسال کد ام ار آی و مشاهده تصویر توسط شما امکان راهنمایی و درمان توسط شما بزرگوار هست که حضوری بیایم که اینجا جراحی انجام ندیم

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کايروپراکتيک در تهران