شکستگی مچ پا؟

سلام شما دو ماه و 10 روز پیش مچ پای راستم را عمل کردید و به دلیل بیماری smaمحدود ایستادن دادید قرار بود اول تیر ویریت شم ولی شماایران نیستید در ضمن جراحی پام قسمت کوچکی چون بخیه هاش را خوب نکشیده بودن عفونت کرده
چکار باید کنم میتونم بلند شم سرپا کی میتونم بلند شم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير ممنون از تماس و ارسال عکس، در مورد محل بخيه شستشوي روزانه انجام بدهيد. بتادين اصلا استفاده نکنيد و حداکثر شستشو با شامپو بچه. کپسول کليندامايسين سيصد ملي گرم هر هشت ساعت يک عدد براي پنج رو زاستفاده کنيد. براي راه رفتن و وزن گذاري با توجه به ماهيت شکستگي و خورد شدگي بسيار شديد زودتر از سه ماه وزن گذاري کامل نميشود داشته باشيد. راديوگرافي رخ و نيمرخ و نماي کورتيس مچ پا انجام بدهيد و با مطب در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران