۷۰
۷۵
آقــا

درد سمت راست ، پشت، زیر کتف ؟

با سلام آقای دکتر پدر بنده 70 سال سن دارند و اخیرا دردی قسمت پشت سمت راست زیر کتف دارند که باعث ایجاد مشکلی و درد به هنگام حرکت دادن قسمت بالا تنه می گردد ، خواستم بپرسم برای بررسی این مشکل باید به دکتر فیزیوتراپ مراجعه کنم یا پزشک دیگری .
ممنون میشوم اگر جواب دهید

1 پـاسـخ

  • سلام. شما ميتونيد به پزشک اورتوپد و يا فيزيوتراپيست بداي ارزيابي مراجعه کنيد.در صورت مراجعه به فيزيوتراپيست شما رو راهنمايي ميکنند تا در صورت لزوم به پزشک ديگري مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران