دررفتگی لگن و تاثیرش بر دویدن ؟

سلام و عرض وقت بخیر.پسرمن5 سال را تمام کرده اما خوب نمی پره ،تو دویدن مثل بقیه بچه نیست.تو پارک یا جایی که کف زمین ریگ باشه دست من میگیره راه میره اگ دستش ول کنم خودش تنهایی می ترسه و مدام جیغ میزنه دوچرخه که سوار میش نمیتونه رکاب بزنه و باید هلش بدیم اگر هم که هلش ندیم خودش نصفه رکاب میبره و کامل نمیتونه پا بزنه.لطفاراهنمایی کنین مشکل پسر من چیه؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير رکاب زدن بچه بايد در سن 3و نيم سالگي ياد بگيره. اين مشکل ميتونه به خاطر مشکلات SI يا ضعف عضلاني باشه. هرچه زودتر حتما جهت ارزيابي به يکي از کلينيک هاي کاردرماني مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاردرماني در تهران