عمل بینی گوشتی؟

بینی من گوشتی هست میترسم که بعد عمل خوب در نیادو یک بینی طبیعی نشه.ویا جای زخمها مشخص باشه چون پوست من طوریکه هر زخمی جاش میمونه می خواستم بدونم آیا تو عمل بینی هم اینطوری میشه یا نه؟از همکاری شما متشکرم.

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير.بله متاسفانه سابقه اسکار يکي از مواردي هست که ريسک عمل رو بالا ميبره وتوصيه به جراحي نميشه.چون در صورت باقيماندن جاي عمل در بيني تقريبا امکان رفع وجود نداره.به طور کلي بيني گوشتي ممکنه با يک مرحله عمل کوچيک نشه وگاها نياز به دوبار عمل باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(1)
بازدید : 692 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران