ورم مثانه بالای لوله حالب؟

درود ، پزشک گرامی، من گاهی وقت ها ادرار میکنم دو ، سه ثانیه اول ادرارم دو شاخه است موقع خارج شدن و بعد یک شاخه میشه و گاهی وقت ها هم اول ادرارم که با فشار زیاد رخ میده برای نیم ثانیه فکر میکنم در لوله حالب گیر میکنه... و همین باعث میشه باد یا ورم کنه و همینطور نعوظ و عمل رابطه جنسی هم باعث ورم کردنش میشه... و هیچ‌ دردی هم نداره! و ورمش در طول روز کم و زیاد میشه... اما مشکل الانم اینه که امروز متوجه شدم بالای آلت تناسلی ام در سمت راست بدنم باد یا ورم کرده... حدود نیم سانت از سمت چپ همان جای بدنم میشه گفت باد یا ورم کرده و با انگشت فشارش میدم به داخل فرو میره... اینم بگم که من به خاطر ریزش مو 3 سال است که دارم قرص فیناستراید مصرف میکنم! احتمال عوارض دارو هم درنظر بگیرید، حالا من دچار چه نوع بیماری شدم و درمان چیست؟ آیا این لوله حالب است که دچار تنگی و گشادی شده؟! لطفا به عکسی که زمینه میکنم هم نگاه کنید (عکس بدن خودم نیست) مکان مشکل را مشخص کرده ام. باسپاس از شما

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران