مصرف قرص کم کار تیروئید و عدم قاعدگی؟

باسلام و وقت بخیر
ببخشیددکتر،پس ازتست آزمایش که TSH :8/2 بود، براساس سابقه قبلی در زمان بارداری6سال قبل، یکماه پیش( باتوجه به شیوع کرونابدون تجویز دکتر) ازاول قاعدگی شروع به مصرف روزانه نصف قرص لوتروکسین نمودم ، 6روزی از سیکل قاعدگی ام گذشته وهنوز پریود نشدم ودو روزی هست مصرف قرص را قطع کردم و ازناحیه تخمدان درد دارم،ضمنا دوماه قبل سونوگرامیم نرمال بود * باتشکرفراوان

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. کرونا کمتر علايم گوارشي ميده. صبر کنيد آنتي بيوتيک هم مصرف نکنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 286 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران