علل احتمالی درد مفاصل، ستون فقرات، سرشاته ی چپ، انگشت کوچک طرف چپ و گردن؟

جنسیت : خانــم
دردهای مفاصل، ستون فقرات و انقباض ماهیچه ی هر دو پا بطور منتشر، گسترده، و متغیر؟
مسائل مفصلی و سفتی ماهیچه های ساق پا ؟

سلام ببخشید، مدت ده روز میشه که از درد های اغلب عصرگاهی و شبانه پایین کمر، لگن، ساق پاها،مچ،پاشنه و انگشت شصت رنج میبرم. با استراحت کمتر میشه ولی یکی دو ساعت بعد با شروع فعالیت های عادی روزانه، باز کم کم شروع میشه به افزایش تا به بعداز ظهر و نیمه شب که میرسه خیلی شدیدتر میشه و مانع از خواب با مسکن قوی موقتی یه مقدار خوب میشه ولی باز هم درد دارم دردهای پاشنه، مچ پا و انگشت ها گذرا و تیرکشنده و ضرباندار هست ولی درد کمر تقریبا مداومه و درد لگن هم نسبتا شدید و مداوم هست از کمربه پایین کلا ران و پاهایم از عقب و جلو درد داره اضافه وزن ندارم 39سال،مجرد،39وزن،148قد چطور تشخیص و درمان میشود؟ چه احتمالاتی مطرح هست؟ ممنون میشم پاسخ بفرمایید. قبلا سابقه نداشته حدود دو ماهه که ایجاد شدن راه های تشخیصی چی هست چه بیماری هایی احتمالا مطرح هستند؟

گاهی هم سرشانه یکطرفه از گردن در امتداد یک خط منتشر به ساعد تا انگشت کوچک دست چپم درد تیرکشنده همراه با سرشدگی زیاد انگشت کوچک سما چپم ایجاد میشه
روی ناخن های پا درد شدید و گذرا هم ایجاد میشه

باید ام آر آی بدم
یا
رادیولوژی هم کافی هست؟

ممنون میشم اگر لطفاً راهنمایی بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله،کايروپراکتيک در تهران